Close

Gastenboek

Laat hier uw reactie achter,


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 8=

(44)
1 2 3 4 5
(14) Marcel Borst
0

Denny,

Graag wil ik je hierbij nogmaals bedanken voor de wijze waarop jij de begrafenis van onze vriend Peter hebt opgeluisterd met twee prachtige nummers. Het uitgeleide doen onder begeleiding van Auld Lang Syne heeft diepe indruk gemaakt, net als het spelen van Amazing Grace bij het graf. Vooraf hebben we telefonisch alles goed doorgesproken en je was perfect op tijd aanwezig om vooraf ook nog even de laatste details door te nemen. Je hebt bij veel mensen een mooie herinnering achter gelaten. Dank.

(13) Benno Klomp
0

Hallo Denny,

Toen de uitvaartdienst van mijn overleden vader
was afgelopen, en de deuren van onze mooie basiliek in IJsselstein open gingen, stond jij buiten op indrukwekkende wijze te spelen.
Je hebt ons en vele geraakt met je muziek op weg
naar de begraafplaats.
Bedankt,voor dit mooie moment,
Benno Klomp

(12) Kees Maas
0

Beste Denny,

Ik kan gewoonweg onze gevoelens niet in woorden omzetten, jouw bagipe music tijdens de ceremonie om mijn overleden vrouw Mieke te begeleiden en haar een goede reis te wensen zijn voor altijd in onze harten. Kees.

(11) J.Kessels
0

Na het overlijden van mijn Moeder heeft de Doedelzak speler gezorgd dat de uitvaart een waardig afscheid werd.Het leek dat het insloeg in je hart,en dat we het lang met een goed gevoel zullen herinneren.
Hartelijk dank.groeten J.kESSELS


(10) Peet & Kitty Zwinkels
0

Beste Denny,
Wij hebben je aanwezigheid en je muziek zeer gewaardeerd. Zo indrukwekkend hoe jij voorop liep met onze jongens, die de kist met onze Ma schouderden... die resonantie in de kerk ... en dat wegstervende geluid toen jij weer de kerk verliet ... kippenvel!!!
Wij hebben later ook zeer veel positieve reacties van de andere aanwezigen vernomen; men was erg onder de indruk.
Bagpipes kunnen zo emotioneel/meeslepend zijn en de muziek is, vermits goed gespeeld, zo mooi. Dat is bij jou zéker in goede handen. SUPER!
Vriendelijke groeten uit
De Lier, Westland
Peet & Kitty Zwinkels

(9) Karoline
0

Hallo Denny,

Je bent een bijzonder mens wanneer je de gasten van een uitvaartdienst het gevoel geeft dat je bij de familie hoort, Dank je wel daarvoor Denny!
Er stond geen vreemde buiten in de kou, op mijn moeder te wachten maar een vriend.

Heel vaak wanneer ik een doedelzak hoor spelen wordt ik emotioneel, nu ik mijn moeder weg mocht brengen, gaf het mij de nodige grond onder mijn voeten. Door klanken en trilling kon ik dat doen, wat ik graag wilde doen, voor mijn moeder. Al onze vragen en wensen kon/wilde je beantwoorden. Mede dank zij jou liefdevolle aandacht en inbreng is de dienst voor mijn moeder een herinnering geworden die de pijn verzacht.

Warme groet,
ook namens de “rest”, Karoline


(8) Dorien Haaring
0

Hallo Denny, Als dochter van 1 van de gebroeders Haaring wil ik je heel erg bedanken voor je muziek van gisteren. De kerkdienst liep behoorlijk uit.
Het was vervolgens heel fijn om te merken dat je er stond. Ik heb veel mooie reacties gehad op het
spel.

(7) Yvonne Spies
0

Denny met jouw aanwezigheid was het totaal plaatje compleet en zeer indrukwekkend. Vooral omdat mijn zwager vanuit huis gedragen werd naar het crematorium en jij voor hem uit liep te spelen. Kippenvel. Het deed ons goed om dit ook van een ieder te horen die aanwezig was tijdens de ceremonie. Nogmaals bedankt!!!

(6) Erica Vaarkamp
0

De muziek op de begraafplaats was indrukwekkend, zo vond ik en ieder die ik hierover sprak. Daarnaast is Denny een aardige vent en dat deed mij goed.

(5) Uitvaartbegeleiding De vlinder
0

Beste Denny,

Ik wilde je bedanken voor de bijdrage die je geleverd hebt tijdens de uitvaartplechtigheid op 16 september 2011 te Schiedam.

We zullen zeker aan je denken als ik familie heb die jij hier blij mee kan maken.
Mooi gespeeld en erg indrukwekkend.

Met vriendelijke groet,

Esther van Harlingen.