Close

Gastenboek

Laat hier uw reactie achter,


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 9=

(46)
1 2 3 4 5
>
(46) Eddy van der Poel
0

Beste Denny,


In deze (rare) nare tijd en alles wat daarbij komt kijken hebben wij als familie in besloten kring afscheid genomen van onze vader en opa. Doedelzak muziek roept vele herinneringen op bij ons als kinderen, kleinkinderen en achter kleinkinderen in relatie tot onze vader en opa. Wij vonden het dan ook fantastisch dat jij, op zeer korte termijn, aanwezig kon zijn bij de crematie. Door het zeer intieme en informele karakter van de uitvaart, jou bijdrage met de muziekstukken zal een van die herinneringen zijn die ons altijd zal bijblijven als wij terug denken aan onze vader en opa.

Bedankt namens de familie

(45) Jacqueline Jacobs
0

Beste Denny, je speelde tijdens de crematie van onze moeder. Zij had de wens uitgesproken om tijdens haar crematie live doedelzakmuziek ten gehoren te brengen. Jouw outfit was zo passend en dan de muziek die jij met respect hebt gespeeld en ons in hart en ziel heeft geraakt. Het plaatje klopte helemaal ik had mij geen mooier afscheid kunnen wensen voor mijn moeder. Namens de familie hartelijk dank voor je bijdrage.

(44) Jacqueline
0

Beste Denny,

Helaas heb ik je door de omstandigheden niet persoonlijk kunnen bedanken.
Dus via deze wat onpersoonlijke weg wil ik je namens de familie hartelijk bedanken, de doedelzak muziek was heel mooi.
Het was de wens van mijn moeder om bij haar uitvaart live doedelzakmuziek te hebben en het klopte allemaal precies wie zij was.


(43) Hillie van den Bogert
0

Hallo Denny, wij willen je bedanken dat je op de uitvaart van onze vader dhr. Schuurman hebt gespeeld. We hebben er een fijne herinnering aan over gehouden. We zijn jouw daar heel erg dankbaar voor.

(42) Angelique
0

Bedankt Denny voor het prachtige begeleiden van mijn man afgelopen zaterdag.

Bij de eerste noten die je speelde dacht ik echt even “waarom heb ik dit gedaan?!”

Want een doedelzak snijdt inderdaad door alles heen, maar daarna viel het helemaal op zn plek. Dank!

(41) Anouk de Vos
0

Prachtig gespeeld op mijn vader zijn begrafenis. Precies zoals mijn vader Louis de Vos graag wilde. Bedankt Danny voor je bijzonder bijdrage .

(40) Desley de Vries
0

Zeer tevreden over deze doedelzakspeler. Het is een zeer vriendelijke man, goed verzorgd, professioneel en speelde mooie muziek. Het was het geld dubbel en dwars waard.(39) van Heijst
0

Beste Denny


heel erg bedankt voor je muziek bij de uitvaart van onze vader in april. Het was ontzettend fijn dat je kon spelen en het sneed ons door de ziel op een goede manier! Het was bijzonder waardevol.

(38) Henny Molenaar
0

Beste Denny,
Via deze weg wil ik je bedanken voor je prachtige bijdrage bij uitvaart van mijn zwager Robert Moore Hill. Kippenvel zo mooi gespeeld, dank je wel!

(37) Anne Adriaanse
0

Beste Denny,

Heel erg bedankt voor de mooie bijdrage bij de uitvaart van mijn zwager Robert Hill.
Kippenvel zo mooi, dank je wel!

Anne Adriaanse

>