Close

Gastenboek

Laat hier uw reactie achter,


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 5=

(44)
1 2 3 4 5
(34) Brian Winter
0

Hoi Denny,
bedankt voor de prachtige omlijsting van de uitvaart van oma/granny.

(33) Richard Verheul
0

Hallo Denny,

We hebben elkaar gister helaas niet gesproken, maar ik wilde je bedanken en een compliment maken over de uitvoering bij de uitvaart van mijn vader Ton Verheul. Het was ronduit een fantastische afsluiting van de ceremonie. We hebben heel veel positieve reacties daarop gehad.

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,

Richard Verheul.(32) Arry de Bruijn
0

Beste Denny, nogmaals heel erg bedankt voor je prachtige bijdrage gisteren aan de begrafenis van mijn vader in Hoek van Holland. Het heeft niemand onberoerd gelaten, prachtig was het, veel dank! Met vriendelijke groet, Arry de Bruijn.

(31) Monique Hoekert
0

Beste Denny,
Langs deze weg willen wij je hartelijk danken voor je bijzondere aanwezigheid tijdens de afscheidsdienst van onze moeder, zowel in de kerk als op de begraafplaats. Jouw indrukwekkende muziek heeft veel voor ons betekend, wat hebben we mama mede hierdoor een warm en waardig afscheid kunnen geven, onvergetelijk....
Hartelijke groet, Monique (Elisabeth en Mariëlle)

(30) Betty Rieter-van den Bosch
0

Beste Denny,

Hartelijk dank voor jouw stijlvolle aanwezigheid tijdens de viering van Nana's leven in Oegstgeest.
De prachtige oerklanken van de doedelzak gaven de ceremonie een koninklijke sfeer.
Het was duidelijk dat iedereen geraakt werd door de muziek en de speeches. Jouw aanwezigheid maakte het geheel tot een diep ontroerend, indrukwekkend afscheid van onze lieve moeder.
Heel veel dank voor jouw prachtige bijdrage aan deze bijzondere dag!

Hartelijke groeten,

Betty Rieter-van den Bosch

(29) Miranda
0

Beste Denny, nog bedankt dat je bent komen spelen op de crematie van mijn pa. Ik kan er geen woorden voor vinden, zo mooi, prachtig en zeer emotioneel. Heel veel groetjes Miranda.

(28) Teddy
0

Beste Denny,
Gister heb je op de crematie van mijn broer gespeeld in Rijswijk. Wij hebben op begrafenissen en bruiloften meerdere doedelzakspelers gehoord maar jij bent veruit de beste. Je ziet er prachtig uit en bent een fijn persoon om mee te praten.
Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor alles.

Groet en hopelijk tot snel, maar dan op een bruiloft.

(27) jeannita kennedie-verschuur
0

Dag Denny, ik heb je nooit gesproken maar je hebt op de begrafenis van mijn man heel mooi gespeeld in Wassenaar. Op mijn verzoek(of eigenlijk van mijn man)heb je Amazing Grace gespeeld op mijn verzoek ook Loch Lomond en Auld lang Syne. Veel dank hiervoor.lieve groet,jeannita kennedie.

(26) Jan van Lookeren Campagne
0

Dag Denny,

Het spijt mij dat ik gisteren geen afscheid meer van je heb genomen. Daarom wil ik je nu graag alsnog bedanken voor je prachtige optreden bij de begrafenis van mijn broer.
Het was indrukwekkend zoals de weemoedige klanken van de doedelzak tussen de bomen klonken, geheel in overeenstemming met de toch wat droevige sfeer van een begrafenis en met de wens van mijn broer.

Alle aanwezigen vonden het een heel bijzondere ervaring.

Met vriendelijke groet,
Jan van Lookeren Campagne

(25) Peter van Harskamp
0

Beste Denny, onze complimenten!
Toen we bij de begraafplaats in Koudekerk aan de Rijn, aankwamen stond je "verdekt" opgesteld en gaf jij ons een geruststellend teken dat jij er klaar voor was. Even later toen wij de begraafplaats opliepen stond je in de verte op gepaste afstand van het graf (prachtig gezicht). Iedereen was onder de indruk van jouw uitstraling en muziek! Bedankt dat je maar bleef spelen (en ruim boven de muziek van de naastgelegen school uitkwam)ook al duurde het afscheid langer dan we dachten. Zo mooi... hoe jouw muziek "wegstierf" toen we de begraafplaats verlieten! Denny enorm bedankt voor je professionaliteit en je schitterende muziek.