Close

Live Amazing Grace op doedelzak

Muziek tijdens een uitvaart geeft een waarde volle herinnering Live Amazing Grace op doedelzak

Het lied Waarheen waarvoor is vroeger bedacht en geproduceerd door Frank Jansen en uitgebracht in 1971. Deze word dan ook vaak gespeeld door een doedelzakspeler maar dan genaamd Amazing Grace, een van de bekendste nummers.

Het werd bovendien gezongen door Mieke Telkamp, waarbij ze a capella werd begeleid door de High Five o.l.v. Harry de Groot.

De melodie is het zelfde als Amazing Grace (geschreven door John Henry) en de tekst is op verzoek van Jansen geschreven door Karel Hille.

Het wordt veel gedraaid op begrafenissen en crematies vandaar dat het daarom jarenlang in de Begrafenis Top 10 heeft gestaan. Daarnaast is, Amazing Grace nog steeds populair op de Schotse doedelzak.

Een reactie uit mijn gastenboek,

Je speelde tijdens de crematie van onze moeder. Zij had de wens uitgesproken om tijdens haar crematie live uitvaartmuziek ten gehoren te brengen. Jouw outfit was zo passend en dan de doedelzakmuziek die jij met respect hebt gespeeld en ons in hart en ziel heeft geraakt. Het plaatje klopte helemaal ik had mij geen mooier afscheid kunnen wensen voor mijn moeder. Namens de familie hartelijk dank voor je bijdrage.

Zorgvlied, Amsterdam


Amazing Grace op doedelzak

Klik hier om terug te keren naar uitvaart repertoire.

Wilt u informatie aanvragen ga dan verder naar

Contactformulier

Van

Bel gerust

06 13 18 62 88

Een uniek afscheid met een Uitvaart Doedelzakspeler